сн. Изабел Басмаджян

 

Здравейте и добре дошли 🙂

Имам привилегията да съм майка на две деца.

Избирам и превеждам книги, а също и пиша и говоря за образование и възпитание – защото искам да разбираме по-добре хората, децата. Правя го също защото искам да споделя с останалите еуфорията от всичко жизнеутвърждаващо, което аз съм разбрала или изживяла. Затова пиша и стихове.

Практикувам коучинг с фокус върху решенията – подход за ефективен и практичен разговор, който помага на коучвания да намери решения на свои трудни казуси, упорити проблеми или да открие верни стъпки към желани цели. Този подход ме плени с изключително мекия и ефективен начин, по който помага на коучвания да стигне до неизползвания си потенциал, да почерпи от собствената си сила и да създаде собствените си решения.

Съосновател съм на Национална мрежа на родителите – защото искам да защитя семейството си и уникалността на децата си, като допринеса за възстановяването на семейната тъкан в България.

Основател съм на Взаимна академия за естествено учене – инициатива, която си поставя за дългосрочна чел създаване на свободно училище, като започва от необходимата зо това предпоставка – създаване на учеща общност, споделяща културата на свободата, хармонията и развитието.

Следвала съм политически науки – защото исках да разбера механизмите на властта.

Черпя сили от и акордирам баланса си по природата.

Продължавам да уча от всичко и всеки за вселената на живота и човешкия потенциал.